datum: 15. maj 2018 avtor: Ana Vučina Vršnak

Priložnost za zaposlitev v HSE in GEN-I

Holding Slovenske elektrarne (HSE) je razpisal prosto delovno mesto za specialista za informacijsko varnost, išče tudi študente za delo v sektorju prodaje in trgovanja z električno energijo. Okrepitve potrebujejo tudi v GEN-I.

Vnesi prispevek

V uredništvu Energija doma smo prepričani, da naši bralci in člani razpolagajo z obširnim znanjem in vedenjem o energetski učinkovitosti in obnovljivih virih energije. Vabimo vas, da delite svoje znanje, izkušnje in informacije z nami in pomagate tistim, ki iščejo prave informacije ali pa le zanimive članke. Vpišite svoje vsebine in soustvarjajte energijsko odgovorno skupnost!
vnesi prispevek

Za specialista za informacijsko varnost zahtevajo 6/1., 6/2., 7. stopnjo tehnične izobrazbe (ali drugo smer) ter tri leta delovnih izkušenj. Prijave so možne do 17. maja.

Za delo v sektorju prodaje in trgovanja z električno energijo pa pričakujejo, da ste študent višjega letnika študija ali absolvent smeri računalništva in informatike matematike in fizike, ekonomije ali druge ustrezne smeri, imate izkušnje pri delu z bazami podatkov ipd. Plačilo je 6,5 evra bruto/uro.

GEN-I pa vabi, da se pridružite ekipi kot Data Scientist pri razvoju novih produktov. Pričakujejo vsaj 6. raven izobrazbe naravoslovne ali tehnične smeri, poznavanje osnov strojnega učenja in podatkovnega rudarjenja, poznavanje statistike itd. Prijavite se lahko do vključno 20. maja.