OGLASNO SPOROČILO
datum: 13. april 2018 avtor: Viessman

Podarimo popust, zagon toplotne črpalke in klimatsko napravo Viessmann

Pri podjetju Viessmann smo to pomlad pripravili enkratno akcijsko ponudbo, s katero boste znižali višino investicije v nov ogrevalni sistem.

Vnesi prispevek

V uredništvu Energija doma smo prepričani, da naši bralci in člani razpolagajo z obširnim znanjem in vedenjem o energetski učinkovitosti in obnovljivih virih energije. Vabimo vas, da delite svoje znanje, izkušnje in informacije z nami in pomagate tistim, ki iščejo prave informacije ali pa le zanimive članke. Vpišite svoje vsebine in soustvarjajte energijsko odgovorno skupnost!
vnesi prispevek

Toplotna črpalka + fotovoltaika -> najboljša partnerja za ogrevanje vašega doma.


654x359 srce ViessmannSi lahko predstavljate, da bi strošek za električno energijo in ogrevanje bil minimalen? Če ste si odgovorili z da, potem predlagamo, da za ogrevanje svojega doma izberete vrhunsko dovršeno in sistemsko usklajeno kombinacijo toplotne črpalke ter fotovoltaike.

Viessmann toplotne črpalke Vitocal so cenovno ugodna alternativa za novogradnje in posodabljanje ogrevalnih sistemov. Odlikujejo jih vrhunska kakovost, sodoben ter brezčasen dizajn - Made in Germany, nizki obratovalni stroški in visok izkoristek COP. Z Viessmann toplotno črpalko lahko stroške ogrevanja tako znižate za več kot 50 %, visoka kakovost fotonapetostnih modulov Vitovolt, razsmernikov in optimizatorjev pa zagotavlja gospodarnost in dolgo življenjsko dobo. Ker zaupamo v svoje produkte vam na vse sistemske komponente fotonapetostne naprave dajemo 10 letno jamstvo in garantiramo, da imajo po 25 letih delovanja še vedno 80 % izkoristek fotonapetostnih modulov.

Fotovoltaika, nameščena na strehi vašega doma ali drugega objekta, bo električno energijo za vaše potrebe proizvajala s pomočjo sonca. Proizvedeno električno energijo lahko porabite v celoti, ali pa presežke pošljete v električno omrežje in jo uporabite takrat, ko proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov ni mogoča. Ob nenehnem naraščanju stroškov energije prihajajo prednosti fotonapetostnih naprav še toliko bolj v ospredje. Ne samo, da boste z njihovo uporabo ustvarjali prihranke, postali boste neodvisni od ponudnikov električne energije na trgu.

Naše darilo za vas!
»Podarimo do 1.000 € popusta, zagon toplotne črpalke in klimatsko napravo Viessmann Vitoclima 200-S!«

Ker želimo strošek investicije v toplotno črpalko dodatno znižati, lahko poleg visokih nepovratnih sredstev s strani Eko sklada (do 3.200 €), pridobite še do 1.000 € popusta, ki vam ga podarjamo mi. Kot darilo pa dodajamo brezplačen zagon toplotne črpalke. V primeru, da se odločite in toplotni črpalki dodate še sistem fotovoltaike, vam ekskluzivno podarimo klimatsko napravo Viessmann, ki bo tudi tiste najbolj vroče poletne dni naredila prijetno hladne.


Brezplačna telefonska številka: 080 10 11.
#EM#696f646c44736f627b7a676a6263207c79#EM#


 
OGLASNO SPOROČILO