datum: 5. september 2018 avtor: Ana Vučina Vršnak

Energetske družbe iščejo nove sodelavce

Kar nekaj energetskih družb išče nove sodelavce. Medtem ko so v GEN-I že sredi avgusta objavili razpis za trgovce (traderje) in prijave sprejemajo brez določenega roka, pa so nekatere druge družbe objavile sveže razpise s kratkimi roki.

Vnesi prispevek

V uredništvu Energija doma smo prepričani, da naši bralci in člani razpolagajo z obširnim znanjem in vedenjem o energetski učinkovitosti in obnovljivih virih energije. Vabimo vas, da delite svoje znanje, izkušnje in informacije z nami in pomagate tistim, ki iščejo prave informacije ali pa le zanimive članke. Vpišite svoje vsebine in soustvarjajte energijsko odgovorno skupnost!
vnesi prispevek

Termoelektrarna Šoštanj (TEŠ) je minuli petek objavila prosto delovno mesto tehnik analitik, za kar zahtevajo 5. stopnjo strokovne izobrazbe kemijska tehnologija ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Vloge sprejemajo do 7. septembra.

Petrol ima odprtih veliko razpisov. Iščejo razvojno implementacijskega inženirja in sistemskega analitika (rok za prijavo je 21. september), energetskega menedžerja ter projektnega vodjo v procesu gradenj energetskih rešitev za javni in komercialni sektor (15. september), servisnega inženirja (ni roka za prijavo), več sodelavcev v informatiki (različni roki).

Elektro Ljubljana je 3. 9. razpisala prosto delovno mesto za višjega referenta za računovodstvo in finance. Prijaviti se je treba v osmih dneh.

Ob tem družba MOL Slovenija išče partnerja upravljalca bencinskega servisa v Ajdovščini.

Metronik išče IT projektnega inženirja za področje implementacije projektov informatike v industriji (Industrija 4.0) ter projektnega inženirja za področje avtomatizacije procesov v industriji, rok za prijave je 10. september.