EN.NAGRADE

datum: 6. januar 2016 avtor: Energetika
Ekodetektivi Si želite občutiti Himalajo?
Energija doma vam v tokratni nagradni igri podarja otroško knjigo pisateljice Alenke Žumbar Klopčič z naslovom Ekodetektivi v Himalaji, ki vam bo pomagala otrokom razložiti okoljske in energetske težave, ki pestijo naš planet in poiskati rešitve zanje.
datum: 23. november 2015 avtor: NAMIG: Odgovor poiščite na www.energy-room.com!
EER murder photo notekst Podarjamo vam edinstveno skupinsko igro v sobi pobega!
Na Energiji doma vam tokrat podarjamo detektivski izziv in zabavo v edinstveni sobi pobega - Energy escape room. Escape Room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru računalniških igric), ki je postavljena v realen čas in prostor. Nahajate se v zaprti sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poiščete ključe in pridete ven iz sobe.
datum: 19. oktober 2015 avtor: Energetika
Nagrada eko podstavki Podarjamo lesene podstavke
Svetovni dan Zemlje, svetovni dan podnebnih sprememb, svetovni dan vode, svetovni dan brez avtomobila, svetovni dan varčevanja z energijo … Različne svetovne dni bi lahko naštevali skoraj v nedogled. Da si boste lažje zapomnili vsaj nekatere od njih, na primer svetovni dan Zemlje, ki mu je posvečen 22. april, vam Energija doma podarja prikupne lesene podstavke za kozarce. Ti bodo ne le preprečili madeže na vaši mizi, ampak tudi informirali njihove uporabnike.
datum: 27. avgust 2015 avtor: Energetika
žarnice Energija doma in ECE podarjata dva paketa varčnih žarnic
Po podatkih družbe Elektro Celje Energija (ECE) za razsvetljavo doma porabimo približno 12 odstotkov vse energije, zato se bo namestitev varčnih žarnic v vašem stanovanju hitro poznala tudi v vaši denarnici. Da bo strošek namestitve nižji, bosta dvema srečnima nagrajencema, ki bosta pravilno odgovorila na nagradno vprašanje, Energija doma in družba ECE podarila vsakemu po tri Tesla sijalke.
datum: 2. julij 2015 avtor: Energetika
Darilo, Stuart Miles Potegujte se za praktičen paket Energetike.NET!
ZAKLJUČENO Za prijetno poletje bo tokrat poskrbela Energetika.NET s svojim paketom privlačnih in uporabnih publikacij in promocijskih materialov.
datum: 8. junij 2015 avtor: Energetika
Zelene kocke Knauf Osvojite Urbanscape Zelene kocke
Bi radi, da vaše rože, zelenjava in grmičevje ostanejo bujni in cvetoči tudi v najhujši vročini? Sodelujte v nagradni igri in osvojite Urbanscape Zelene kocke, ki jih podarja družba Knauf Insulation.
datum: 17. april 2015 avtor: Alenka Žumbar
Žični odstranjevalec plevela Podarjamo vam žični uničevalec plevela!
Ste tudi vi med tistimi, ki vsako prosto minuto dneva preživijo na svojem vrtu? Vas delo z zemljo sprošča in pomirja? Zagotovo pa vas vsaj kdaj razjezi pogled na zapleveljeno gredico … Da bi olajšali delo vsem majhnim in velikim vrtnarjem in hkrati še poskrbeli za okolje, smo tokratno nagradno igro pripravili v sodelovanju z Matjažem Brglezom oziroma njegovim podjetjem Strojegradnja.

Nagradna igra

Poznate odgovor na vprašanje? Potegujete se lahko za lepe nagrade. Pošljite nam e-pošto!
pošljite nam

prejšnja       1   |    2   |    3   |          naslednja >>   |   Zadnja